Studio Petović koji posluje u okviru MEDIA Pro D.O.O, postoji već 19 godina sa sjedištem u Baru u ulici Makedonska G-18.

Osnovna djelatnost  firme je pružanje photo i video usluga a od skoro i usluge digitalne štampe kao i štampe velikog formata.Sve navedene usluge su po najsavremenijim Evropskim standardima, što našim klijentima obezbijeđuje nivo usluga koje ne zaostaju za razvijenim zemljama.
  
Studio Petović trenutno zapošljava 8 stručno osposobljenih operatera, fotografa, snimatelja I montažera koji svojim znanjem nastoje svim mušterijama približiti sve tehničke inovacije.

Sam naziv DIGITAL CENTAR govori o tome da smo trenutno opremljeni najsavremenijom digitalnom tehnologijom u izradi fotografija, snimanja video materijala kao i njegove obrade.
Studio Petović osim pružanja navedenih usluga vrši I prodaju digitalnih fotoaparata renomiranih prizvođača (Canon, Praktica, Kodak, Samsung, Olympus), kartica za digitalne aparate i mobilne telephone, foto torbica, filmova, baterija svih proizvođača, punjivih baterija, albuma, video kasete, mini DV kaseta, DVD-a, CD-a, kao i jos mnogo proizvoda iz foto i video programa.

Da sve ovo nije priča možete se i sami uvjeriti ukoliko posjetite jednu od naših poslovnih jedinica u kojima ćete biti profesionalno usluženi.

 


All Rights Reserved by MEDIA Pro ® 2009 ©
Design by KaBARilo Web Design Solution